2009年7月13日月曜日

OKAYAMA


12 Julai 2009-
1st time sampai ke okayama wlp dok b'seblhn jer dgn kagawa....ader rezeki jugak ku jejaki ke sana wlp sekejap & disaat2 nk blk mesia 4 gud!!

Tujuan kesana pun sbb ku & en.hb ader misi penting,hehehehe....kan aritu aku ader crita psl oddyseyku yg telah selamat jd besi burukkan....jd tujuan ke okayama tu sbb nk gantikan oddysey tu la slbm blk. Kl dah dok mesia tu xpayah berangan nk beli keta import....pakai jer la keta kancilku itu.oh, rindunyer dgn keta kancilku..

Oleh sbb bajet seciput jer jd kena la beli keta yg xbrp nak baru tu..hahahaha!!xpayah la dok berangan nk pakai alphard & seangkatan dgnnyer. Bersyukur la dgn aper yg ader(ayat memujuk hati)

mggu dpn kami akan kesana lg...bila dh selamat sampai ke sini akan ku buat tayangan perdana....keta baruku yg xbrp nak baru dah,hihihiiii!!!

2 件のコメント:

blogresipi さんのコメント...

Akak dah nak balik for good ke? bile tue?

are さんのコメント...

ermm..bln 9 ni,insyaallah!!