2009年3月19日木曜日

TIDO DLM BAKUL MAINAN


time aku sibuk duk b'tenet...baby pun sibuk la duk buat aktvt dia...kl aku duk ngadap l.top dia xbrahi nk kacau sbb aku marah ala2 mak tiri gtu...hahahahahahahh!!!!

dia pun buat hal dia sendri....abis sgl mainan dia punggah letak kat dapur(sbb aku dk b'tenet kat sini...hikhikhik),ni time dia boring sgt agaknyer....separuh dr mainan dlm bakul tu dia buang...dan dia duk lepak2 dlm tu,hehehehe!!

2 件のコメント:

PuteriSatu さんのコメント...

wekeekek....kelakarnye....nak marah ada...tapi mesti gelak dulu kan...cam Aqilah semalam...diam dia main dalam bilik....kita intai-intai rupanya tercongok dalam almari baju dia....nak marah...tapi gelak dulu....hiks...

are さんのコメント...

hahahaha...lucu erk budak2 nih..kdg2 geram..kdg2 hangin satu bdn!!!