2009年11月13日金曜日

Jepun...dlm kenangan






ni koleksi gambar kat tokyo sblm b'lps blk ke mesia...sempat la round kat tokyo dlm 4/5 ari.

sejak balik ni xbrp sempat nak jengok blog kwn2...bizi yg xsudah2..kl nk bndingkan time dok kat nihon sgt la relax &byk masa dgn family.

sekarg ni aniq dah masuk skoloh...tumpangkan dia kat skoloh kakak...spy masuk darjah 1 thn dpn xde la dia blurrr sgt dgn situasi skolah kat mesia.

baby tgglkan dia kat jiran sblh jer....skali dgn sepupu dia,sbb ku dh start keja mcm biasa b'mula 1/10 aritu & papa dok kat perlis...seminggu skali wajib blk jumpa kami anak beranak...dan slps ni kami anak beranak akan menetap kat Perlis la pulak.

4 件のコメント:

zana @ ros hassan さんのコメント...

welcome home...

are さんのコメント...

tq k.zana!!

blogresipi さんのコメント...

Kak Are dah balik mesia ye.. tertinggal flight pulak kite nie... :)

Fiza Nordin さんのコメント...

salam are...lorrr kite pun mcm ijan...tertinggal flight...tak tau plak are dah balik ke tanah air...

walau terlambat nak jugak ucap,selamat kembali ke tanah air...:D